| Koncert Deep Purple - Sarajevo | |
|
+4Merima FARUKEEE Geronimo adnan 8 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Geronimo prava raja
Broj komentara : 503 Age : 42 Localisation : Mostar - Srebrenica Registration date : 2006-11-06
| Naslov komentara: Re: Koncert Deep Purple - Sarajevo Fri 8 Feb - 20:13 | |
| Il još bolje u pravu si Merima koja bi se još cura zabavljala s Adom to mora da je neka brezveze | |
|
| |
jasmin galami
Broj komentara : 105 Age : 37 Registration date : 2006-11-07
| Naslov komentara: Re: Koncert Deep Purple - Sarajevo Fri 8 Feb - 21:44 | |
| - Geronimo (citat):
- Il još bolje u pravu si Merima koja bi se još cura zabavljala s Adom to mora da je neka brezveze
gero nemoj da pregonis | |
|
| |
Geronimo prava raja
Broj komentara : 503 Age : 42 Localisation : Mostar - Srebrenica Registration date : 2006-11-06
| Naslov komentara: Re: Koncert Deep Purple - Sarajevo Fri 8 Feb - 21:46 | |
| | |
|
| |
jasmin galami
| Naslov komentara: Re: Koncert Deep Purple - Sarajevo Fri 8 Feb - 21:49 | |
| Mislim tu si upravu i Merima vrijeđa brate do bola | |
|
| |
Geronimo prava raja
| Naslov komentara: Re: Koncert Deep Purple - Sarajevo Fri 8 Feb - 21:52 | |
| | |
|
| |
jasmin galami
| Naslov komentara: Re: Koncert Deep Purple - Sarajevo Fri 8 Feb - 21:54 | |
| ma neka brate dok upane, mislim da cemo biti dojnji | |
|
| |
Geronimo prava raja
| |
| |
mahmut progovorio/la
Broj komentara : 21 Age : 41 Localisation : Tuzla / Mostar Registration date : 2006-11-06
| Naslov komentara: Re: Koncert Deep Purple - Sarajevo Fri 8 Feb - 22:00 | |
| Adnane izdrži imaš moju potpunu moralnu i materijalnu podršku Nedaj se brate | |
|
| |
jasmin galami
| Naslov komentara: Re: Koncert Deep Purple - Sarajevo Fri 8 Feb - 22:01 | |
| Dobro pitanje, ali znaš da smo mi muškarci podređeni ženama u cjelini i da nesmijemo pred njima nikakve komentare bacati pa sad ti kontaj šta će ado | |
|
| |
Geronimo prava raja
| Naslov komentara: Re: Koncert Deep Purple - Sarajevo Fri 8 Feb - 22:02 | |
| Znam da mu nije lahko, Ado možeš računati i na mene | |
|
| |
jasmin galami
| Naslov komentara: Re: Koncert Deep Purple - Sarajevo Fri 8 Feb - 22:04 | |
| Ovo oni brate tebe samo navlače a ti mene poslušaj jezik za zube i šuti | |
|
| |
Geronimo prava raja
| Naslov komentara: Re: Koncert Deep Purple - Sarajevo Fri 8 Feb - 22:05 | |
| nedaj se pod noge, nek se zna ko nosi pantalone u kući nemoj biti papučar, pa makar ne na netu | |
|
| |
Merima negasi se
Broj komentara : 289 Age : 37 Localisation : Mostar Registration date : 2006-11-07
| Naslov komentara: Re: Koncert Deep Purple - Sarajevo Fri 8 Feb - 22:22 | |
| Tresla se planina, mali miševi se rodili! Tako i vi... Napadate me, znate da sam sama medju vama... ali jaca sam, uzalud vam Eto, ako njega Emina i pogleda, ja cu uciniti bilo sta, ako sam se ja zeznula ne mora i ona. Biti papucar je relativna stvar, vas, Adnana.. definisati tako, pohvala je Ado, nije ti lahko, imas zenu jezikaru kojoj Emina nije ni do koljena, i sve te svoje drugove sto te podrzavaju! Muskarci podredjeni zenama jesu, eto vam za primjera mog dragog..sve vam je jasno | |
|
| |
Merima negasi se
Broj komentara : 289 Age : 37 Localisation : Mostar Registration date : 2006-11-07
| |
| |
Merima negasi se
| Naslov komentara: Re: Koncert Deep Purple - Sarajevo Fri 8 Feb - 22:25 | |
| - jasmin (citat):
- Ovo oni brate tebe samo navlače a ti mene poslušaj jezik za zube i šuti
Uvijek si znao reci pravu stvar, s vremena na vrijeme. Medjutim, razocarao si me. Lahko padas pod Djerkov uticaj, prvo me branis pa onda... Ima da vas zavadim pa da vladam | |
|
| |
Merima negasi se
| Naslov komentara: Re: Koncert Deep Purple - Sarajevo Fri 8 Feb - 22:27 | |
| | |
|
| |
Geronimo prava raja
| Naslov komentara: Re: Koncert Deep Purple - Sarajevo Fri 8 Feb - 22:31 | |
| | |
|
| |
Merima negasi se
| Naslov komentara: Re: Koncert Deep Purple - Sarajevo Fri 8 Feb - 22:36 | |
| To meni ne bi predstavljalo problem, iako imati deceniju vise od tebe, nije bas mala stvar. Glupa Emina, trebala je mojim stopama ici, zalim je | |
|
| |
adnan negasi se
Broj komentara : 414 Age : 39 Localisation : Sarajevo/Mostar (: Registration date : 2006-11-16
| Naslov komentara: Re: Koncert Deep Purple - Sarajevo Sat 9 Feb - 13:01 | |
| Mahmute tvoja finansijska podrska mi puno znači vjeruj mi hehe Ama ti si moje srce ukrala, Emina, Nataša i tako te djeve koristile bi čisto za igru skrivača... Što se tiče Mustafe: vidiš i sama k'o mu društvo pravi, tako da... Emina je ipak lokalna raja, realniji cilj od Mustafe Ha zamisli situaciju, za 2-3 godine završim fakultet i pos'o me odnese do Novog Sada, a ono se trefi da je Emina kod kuće... HA! Nit' si fukara, nit' si bez para, nit' loše izgledaš, romantičan ( ), šarmantan ( )... i kažeš nemoguće? Ih... Čudni su putevi Gospodnji Nego, kakve su to tvoje stope? | |
|
| |
Geronimo prava raja
| Naslov komentara: Re: Koncert Deep Purple - Sarajevo Sun 10 Feb - 1:42 | |
| Ado bola valjda znaš kakve su stope utebe u žene | |
|
| |
Merima negasi se
| Naslov komentara: Re: Koncert Deep Purple - Sarajevo Sun 10 Feb - 17:48 | |
| - Geronimo (citat):
- Ado bola valjda znaš kakve su stope utebe u žene
Zna, itekako. Kad kazem mojim stopama mislim na to da je trebala tebe naci, umjesto Mustafu, glupa je. Ipak sam ja jedno presretno bice zato sto imam tebe. Medjutim, ako ti zivot donese Eminu na put, odlicno.. ja se necu buniti. Dovedi je u nas krevet, pa da ti fantaziju ispunimo | |
|
| |
ChuPkO negasi se
Broj komentara : 387 Age : 38 Localisation : Mostar Registration date : 2006-11-08
| Naslov komentara: Re: Koncert Deep Purple - Sarajevo Sun 10 Feb - 19:26 | |
| Auuuuuhuh! Dus-imas podrsku... Nisi sama Sta ces-kako god okrenes,zene moraju biti na strani zena,ma o kome da je rijec | |
|
| |
adnan negasi se
Broj komentara : 414 Age : 39 Localisation : Sarajevo/Mostar (: Registration date : 2006-11-16
| Naslov komentara: Re: Koncert Deep Purple - Sarajevo Mon 11 Feb - 15:09 | |
| Ovo mi se sviđa... Ništaaaaa neeeeeeeeemaaaaaam OoooooooO EmiiiiiiinAaaaaa Merima ti si mi i više nego dovoljna... Ne znam baš kako bih izaš'o na kraj s dvije. Viša umjetnost definitivno. Đerko, moraćeš me podučit | |
|
| |
Geronimo prava raja
| Naslov komentara: Re: Koncert Deep Purple - Sarajevo Tue 12 Feb - 1:12 | |
| Ja s takvim stvarima nemam problema. A i meni je dobra ta Sad si ti moojaaa domovinaaaaa, Znam odgovor, onaj pravi sponzoraški Ja mustafa ja mustafa, ja sam stobom samo zbog motora | |
|
| |
ChuPkO negasi se
Broj komentara : 387 Age : 38 Localisation : Mostar Registration date : 2006-11-08
| Naslov komentara: Re: Koncert Deep Purple - Sarajevo Tue 12 Feb - 1:20 | |
| O Mustafaaaaaa o Mustafaaaaa ako prodas motor OSTAVLJAM TE JA! Mujo,Mujice... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Koncert Deep Purple - Sarajevo | |
| |
|
| |
| Koncert Deep Purple - Sarajevo | |
|